C-level en professionals bereiken

Onze platformen en communities bieden jou als partner of adverteerder oneindig veel oplossingen om je zakelijke doelstellingen te behalen.

360-graden partnermogelijkheden

Efficiënt contact maken met je doelgroep

Wil je de naamsbekendheid van je merk vergoten? Concrete leads voor je salesafdeling? Of ben je op zoek naar gemotiveerd personeel? Sijthoff Media biedt jou als adverteerder alle tools om je boodschap impactvol te communiceren. Op basis van customer insights en micro-segmentatie garanderen wij dat jouw boodschap op het juiste moment onder de aandacht komt van de juiste doelgroep. Ook zorgen wij ervoor dat je de volle breedte van onze all-channel B2B platformen zo optimaal mogelijk benut.

Marketingoplossingen

Opvallen bij professionals en beslissers in jouw doelgroep

Business Insider, AG Connect, Adformatie, Binnenlands Bestuur, HR Praktijk zijn betrouwbare en toonaangevende all-channel B2B platforms waarmee Sijthoff Media marktleiderschap heeft opgebouwd binnen alle relevante community’s in de tech, finance, HR, M&A, marketing, media, creatie, communicatie en de overheid. Als je er zeker van wilt zijn dat jouw boodschap opvalt bij professionals, thought leaders en beslissers in jouw branche, dan is een samenwerking met een van onze merken een slimme en betrouwbare keuze.

Business Insider Adformatie AG Connect iBestuur Binnenlands Bestuur CFO CHRO HR Praktijk Finance M&A

Stel jezelf altijd de vraag: wat levert het op?

Het verwezenlijken van marketingdoelstellingen brengt nu eenmaal kosten met zich mee. En in de regel geldt: hoe hoger het ambitieniveau, hoe hoger de kosten. Daarom is het belangrijk om niet alleen te kijken naar de kosten, maar vooral ook naar wat een campagne oplevert. Wij hebben de standaardtarieven van onze marketingoplossingen per merk voor je in kaart gebracht. Maar wij adviseren je om contact op te nemen met onze salesadviseurs voor een oplossing die volledig is afgestemd op jouw wensen en doelstellingen.

Tarieven, Facts & Formaten

Welke doelstelling je ook hebt, we helpen je graag om op een effectieve en creatieve manier je doelen te behalen.

Robert de Vries | Account Director Adformatie