Finance.nl

Grootste multimediale bereik onder hoogopgeleide financials

Bent u op zoek naar die ene finance professional of talentvolle (assistent) accountants? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met alle finance vacatures in Nederland is Finance.nl bij uitstek de vacaturesite voor de financiële professional. Als onderdeel van Sijthoff Media en Alex van Groningen, dé kennispartner voor financials, bereiken wij het financieel toptalent waarnaar u op zoek bent.

 

Wat wil je weten over het Finance cluster?

HÉT WERVINGSKANAAL VOOR FiNANCE PROFESSIONALS

Selecteer marketingoplossing...

Informatie

Het afgelopen jaar hebben ruim 1.000 vacatures online gestaan op het wervingskanaal Finance.nl. Met ruim 55.000 geregistreerde leden is Finance.nl de nummer 1 vacaturesite voor Nederlandse Finance Professionals. Voor CFO’s, controllers, accountants, administrateurs, adviseurs, auditors, analisten, credit managers, financieel managers en ook op het gebied van M&A, Corporate Finance, Venture Capital en Private Equity.

Voor kandidaten die belangstelling hebben voor een loopbaan binnen finance is Finance.nl een ideaal startpunt. Maandelijks bekijken meer dan 60.000 belangstellenden de vacatures op Finance.nl.

Op zoek naar talentvolle financials? Plaats nu je vacature en vind de beste kandidaten.

Bereik de financiële professional

Selecteer...

Welk pakket past het best bij jouw wensen?

Om het meeste uit jouw geplaatste vacature te halen, bieden we bij Finance.nl vier verschillende pakketten aan. Ben jij benieuwd wat welk pakket inhoud? Download de Finance.nl MediaKit.

Download MediaKit

Tarieven, Facts & Formaten

Unieke bezoekers

10.000

Nieuwsbrief abonnementen

26.000

Social Media

26.000

Aantal totaal pakketten

4

Mediakit aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Download onze mediakit en krijg een overzicht van alle mogelijkheden om jouw doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken.

Neem contact op

Vul je gegevens in


  lines-mediakit-bg

  Direct contact

  Vraag naar de mogelijkheden bij onze accountmanagers:

  Stephanie Vesters

  Accountmanager
  E-mail mij