Alex van Groningen

Alex van Groningen is sinds 1994 dé toonaangevende partner voor finance professionals en executive managers. Als opleidingsinstituut bieden wij professionals inspirerende mogelijkheden om verder te komen in hun ontwikkeling van kennis, netwerk en carrière.

Alex van Groningen organiseert ruim 50 toonaangevende financiële cursussen, managementtrainingen en events. Hiermee draagt Alex van Groningen bij aan de kennis, het netwerk & de carrière van de financial. Bovendien beschikt Alex van Groningen met FinanceHub.nl over het snelstgroeiende online e-learningplatform voor financials met een ruim aanbod aan e-learningmodules, artikelen, webinars en podcasts.

Informatie over Alex van Groningen

Selecteer...

Visie

VISIE OP OPLEIDEN

De trainingen en opleidingen van Alex van Groningen richten zich vooral op finance professionals. Ook ondersteunen wij niet-financials in hun samenwerking met finance. De curssussen, trainingen en opleidingen onderscheiden zich doordat deze meer praktijkgericht en minder academisch zijn. Wij kijken naar de actuele wensen uit het bedrijfsleven en de directe toepasbaarheid. Dit resulteert in trainingen die zo kort en bondig mogelijk zijn. Hierdoor ben je in een kort tijdsbestek helemaal op de hoogte.

OPLEIDINGEN

Gespecialiseerd kwaliteitsonderwijs

Wij delen onze kennis via onze verschillende kanalen: trainingen, (online) events, magazines en websites. We zijn je van dienst met relevante knowhow. Wij investeren veel tijd in het volgen van de belangrijkste thema’s: controlling, risicomanagement, financiële analyse, strategie & groei, verslaglegging & rapportage, finance & IT, wet & regelgeving, persoonlijke ontwikkeling en finance voor niet-financials.

Onze uitgebreide kennis van deze thema’s en onze community’s met meer dan 100.000 financials stellen ons in staat om altijd de meest actuele programma’s te ontwikkelen verzorgd door de beste docenten. Ambitieuze financials vergroten hun kennis en verbeteren hun competenties met praktijkgerichte programma’s. Korte en bondige cursussen gericht op de actualiteit. Alle trainingen vind je in de Opleidingsgids 2022/2023.

INCOMPANY

Trainingen op maat

Naast de reguliere programma’s organiseert Alex van Groningen ook cursussen, trainingen en opleidingen op maat. Samen met de klant bepalen we de doelstelling, duur en opbouw van de training. Vervolgens passen onze docenten het bestaande lesmateriaal aan en bepalen ze specifieke cases.

FINANCEHUB

Het online platform voor financials

Alex van Groningen beschikt met FinanceHub.nl over het snelstgroeiende online platform voor financials met een ruim aanbod aan e-learningmodules, artikelen, webinars en podcasts. Alle content is ontwikkeld in samenwerking met topdocenten en experts uit het vakgebied. Op het online platform vind je meer dan 1000 uur aan actuele kennis. Wekelijks komen hier nieuwe modules, artikelen en podcasts bij.

Facts & Figures

Opleidingen & trainingen

50

Professionals

100.000

E-learningmodules

120+

Direct contact

Vraag naar de mogelijkheden bij onze accountmanagers:

Melle Eijckelhoff

Commercial Director
E-mail mij

Ivo ten Hoorn

Commercieel Manager Educatie