Tarieven partnership mogelijkheden

Sijthoff Media biedt hoogwaardige content, toonaangevende opleidingen en data-gedreven insights. Wij verbinden boardroom members en professionals binnen marketing & communicatie, IT, finance, HR, M&A en de overheid door middel van evenementen, awards, expo’s, executive dinners, magazines, opleidingen en nieuws- en vacaturesites.

Onze platformen en communities bieden jou als partner of adverteerder oneindig veel oplossingen om je zakelijke doelstellingen te behalen.

360-graden partnermogelijkheden

Onze mogelijkheden zijn te vinden via onderstaande factsheets.

Facts & Figures

Aantal lezers

1,4M

Wij informeren en verbinden maandelijks meer dan 1.000.000 professionals en ruim 400 duizend kinderen met nieuws, achtergronden, events en opleidingen.

Aantal merken

15 B2B

Onze kritische, onafhankelijke redacties staan middenin de branche en leveren betrouwbare kennis en vakinformatie op het moment dat het ertoe doet.

Aantal merken

2 B2C

Het zijn stuk voor stuk educatieve, informatieve crossmediale B2C merken met het grootste kwalitatieve bereik onder kinderen.

Alles onder

1 dak

Wij hebben alles in huis om je te helpen aan de juiste doelgroep, een effectief mediaplan en een relevante propositie voor je merk, product of dienst.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze abonnementen, events, adverteren in samenwerking met een van onze merken of heb je een andere vraag? Laat het ons weten.

Direct contact