Tarieven partnership mogelijkheden

Sijthoff Media is een crossmediaal mediabedrijf van nieuws- en vakmedia. Onze media bieden content op het gebied van IT, marketing, media, communicatie, creatie, lokaal bestuur, en jongeren. Adverteerders kunnen bij ons dus profiteren van aandacht in diverse branches. Onze mogelijkheden zijn te vinden via onderstaande factsheets.

Facts & Figures

Aantal lezers

1,8M

Wij informeren en verbinden maandelijks meer dan 800.000 professionals en 1 miljoen kinderen en jongeren met nieuws, achtergronden, events en opleidingen.

Aantal merken

3 B2B

Onze kritische, onafhankelijke redacties staan middenin de branche en leveren betrouwbare kennis en vakinformatie op het moment dat het ertoe doet.

Aantal merken

3 B2C

Het zijn stuk voor stuk educatieve, informatieve crossmediale B2C merken met het grootste kwalitatieve bereik onder kinderen en jongeren.

Alles onder

1 dak

Wij hebben alles in huis om je te helpen aan de juiste doelgroep, een effectief mediaplan en een relevante propositie voor je merk, product of dienst.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze abonnementen, adverteren in samenwerking met een van onze merken of heb je een andere vraag? Laat het ons weten.

Direct contact