M&A COMMUNITY

M&A is hét leidende platform voor professionals in de M&A sector.​ De M&A Community, Young M&A Community en VEECEE zijn de leidende kennis- en netwerkplatformen voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance, Private Equity en Venture Capital.​

Via exclusieve evenementen in Nederland en België, de nieuwsbrief, het magazine en de website met de deal database en league tables worden dé top investeerders, ondernemers en M&A professionals van Nederland bereikt.​

Ieder jaar organiseren wij de M&A Awards, hét jaarlijkse hoogtepunt van de branche. Netwerk met 1.200 professionals uit private equity, investment banking, corporate finance, consultancy en de advocatuur. De M&A Awards is een feestelijke avond van lekker eten, prestige en geeft de mogelijkheid om de beste dealmakers en investeerders te feliciteren en te ontmoeten.

Marketingoplossingen

Selecteer marketingoplossing...

DOELGROEPBEREIK

M&A is dé community voor M&A professionals

M&A is hét leidende platform voor M&A professionals van grote (inter-)nationale organisaties binnen de Benelux en bereikt maandelijks door middel van inspirerende events, websites, nieuwsbrieven, magazines en social mediakanalen ruim 6.500 M&A en Corporate Finance adviseurs, Bankiers, M&A Directors bij corporates, Private equity investeerders, Advocaten, Strategen en General Counsels behoren tot de doelgroep.

Onze website, het magazine, de nieuwsbrieven, events en social kanalen: ze hebben binnen ons platform elk hun eigen kracht. Daardoor kunnen wij jou als adverteerder oneindig veel oplossingen bieden om je marketingdoelstellingen te behalen. Of je nu wilt werken aan je branding, je positie als thought leader of directe leads wilt genereren; we gaan direct voor je aan de slag.

BRAND AWARENESS

GRIJP DE AANDACHT VAN RUIM 6.500 M&A PROFESSIONALS

Of je merk of business nu meer bekendheid, loyaliteit of onderscheidend vermogen kan gebruiken: een marketingcampagne in samenwerking met M&A zet je merk op de kaart bij M&A professionals. Adverteren geeft je de zekerheid van het hoogste bereik onder ca 6.500 professionals in M&A, corporate finance en private equity.

Op basis van je doelstelling en doelgroep werken we een doelgerichte aanpak uit om de effectiviteit van je campagne te optimaliseren. Meestal is dit een combinatie van meerdere on- en offline kanalen. Denk hierbij aan display advertising, branded content in ons magazine, nieuwsbrief en op de website of het sponsoren van een event. We realiseren een optimale zichtbaarheid bij jouw doelgroep.

Denk aan online bannering, banners of advertorials in onze nieuwsbrieven, partnermailings of speciale themanieuwsbrieven (door jezelf gekozen thema).

Het kan ook zijn dat je gezien wil worden als een autoriteit binnen je vakgebied. Dan is het wellicht interessant om een kennispartner van M&A te worden. Ideaal voor organisaties die niet alleen hun naamsbekendheid willen vergroten, maar zich vooral willen richten op het overbrengen van hun specifieke kennis. Je leest er alles over onder ‘thought leadership’.

THOUGHT LEADERSHIP

WORD KENNISPARTNER VAN M&A EN VERGROOT JE BEREIK

Redactioneel artikel
Deel je kennis, expertise en visie met de lezers van onze websites. In een artikel krijgt een expert uit jouw bedrijf of een M&A professional van een klant de kans zijn of haar kennis te etaleren op een manier die aansluit bij de agenda van de M&A. Het is een perfecte manier om je merk en organisatie te presenteren aan onze invloedrijke lezersgroep. Samen met de redactie wordt het thema en invulling van het artikel bepaald en gaan we voor kwaliteit en impact van jouw expertartikel. Zo helpen wij je om jouw ‘thought leadership’ te tonen. Het artikel wordt doorgeplaatst in de Mena.nl nieuwsbrief die naar 13.000 M&A professionals verstuurd wordt.

Partnerbijdrage artikel
Breng jouw producten of diensten onder de aandacht. Laat onze redactie het artikel in samenwerking met jou schrijven of lever het artikel aan. Bij het artikel kun je duidelijk als afzender vermeld worden. De perfecte manier om jouw merk en organisatie te presenteren aan onze invloedrijke lezersgroep. Het artikel staat op de homepage vermeld tussen de redactionele content en wordt ook geplaatst in de Mena.nl nieuwsbrief die naar 13.000 M&A professionals verstuurd wordt.

Whitepaper
Via een whitepaper bied je uitleg, diepgang en expertise op relevante M&A thema’s. Daarmee geeft jouw whitepaper concrete en uitgebreide antwoorden op voor M&A belangrijke vraagstukken. De whitepaper wordt opgenomen in de Mena.nl whitepaper bibliotheek en gepresenteerd als een te downloaden pdf. Geïnteresseerde lezers kunnen de whitepaper downloaden.

EVENT MARKETING

OOG IN OOG MET JE DOELGROEP

Tijdens events, round tables en executive diners komen jaarlijks honderden HR executives in Nederland en België bijeen. Inspireren, het ontmoeten van vakgenoten, het uitwisselen van ervaringen en netwerken met M&A Benelux staan hierbij centraal. Bekende events zijn het Private Equity Forum, de M&A Awards en M&A Forum bijeenkomsten. Deze events vormen een ideaal podium voor je bedrijf, product of dienst en maken het extra makkelijk om in contact te komen met je doelgroep.

Ontmoet de top in M&A op onze toonaangevende events en word als partner betrokken bij Private Equity Forum, de M&A Awards en M&A Forum.

Informatie over M&A

Selecteer...

PROFIEL

WAT IS M&A?

M&A Community is het multimediale platform met M&A magazine, congressen, exclusieve bijeenkomsten en opleidingen. Met de website Mena.nl, de wekelijkse M&A nieuwsbrief, de LinkedIn Groep M&A Benelux en M&A Twitter en M&A Magazine bereikt de M&A Community duizenden professionals van grote (inter)nationale organisaties in de M&A sector. Zij zijn continu op zoek naar kennis, expertise en services die hun organisaties vooruit helpen.

COMMUNITIES

Onafhankelijke en professionele community

M&A Community is het #1 nieuws- en kennisplatform voor M&A professionals in de Benelux, waarin de drie sporen kennis, netwerk en carrière elkaar ondersteunen, elkaar kruisen en elkaar versterken. Zoek verbinding, deel en leer in kwalitatief hoogwaardige Peer Groups.

De M&A Community is exclusief voor M&A professionals uit de Benelux. M&A en Corporate Finance adviseurs, Bankiers, M&A Directors bij corporates, Private equity investeerders, Advocaten, Strategen en General Counsels behoren tot de doelgroep.

Young M&A Membership
Young M&A Community is hét platform voor young professionals in M&A, corporate finance en private equity. Een uitgelezen kans om je te verbinden met een groep van 500 jonge M&A-professionals.

MAGAZINE

EEN BETROUWBAAR EN DESKUNDIG MAGAZINE

M&A Magazine is het vakblad over fusis & overnames in Nederland: voor en door overnamespecialisten. M&A Magazine brengt inzichten en alle ins and outs op het gebied van overnames, regelgeving en financiering in de vorm van diepte-interviews, expert artikelen, League Tables en columns.

Het magazine richt zich op professionals in M&A, Corporate Finance en Private equity en op M&A Directors bij beursgenoteerde en midmarket bedrijven in Nederland. De doelgroep is actief betrokken bij overnames, strategische beslissingen en vraagstukken rondom financiering. De lezers van M&A Magazine zijn hoogopgeleid en beschikken in het algemeen over meerdere jaren ervaring op het gebied van M&A.

M&A Magazine biedt een perfect podium om uw doelgroep te bereiken. De redactie van M&A Magazine behandelt thema’s als M&A, Private Equity, Corporate Finance, Legal & Consultancy.

Naast de reguliere verzending wordt het magazine ook verspreid op toonaangevende events als het Private Equity Forum, de M&A Awards en M&A Forum bijeenkomsten.

EVENTS

TOONAANGEVENDE EVENTS VOOR VERDIEPING VAN KENNIS EN NETWERK

Jaarlijks komen tijdens events, round tables en executive diners honderden M&A professionals in Nederland en België bijeen. Inspireren, het ontmoeten van vakgenoten, het uitwisselen van ervaringen en netwerken met M&A Nederland staan hierbij centraal. Bekende events zijn het Private Equity Forum, de M&A Awards en M&A Forum bijeenkomsten.

M&A Awards
De M&A Awards is hét jaarlijkse hoogtepunt van de branche, zowel in Nederland als in België. Netwerk met 1.200 professionals uit private equity, investment banking, corporate finance, consultancy en de advocatuur. De M&A Awards is een feestelijke avond van lekker eten, prestige en geeft de mogelijkheid om de beste dealmakers en investeerders te feliciteren en te ontmoeten. Dit is de perfecte gelegenheid om klanten en medewerkers te bedanken. Sluit het jaar op een stijlvolle manier af en beleef de M&A Awards met je team en relaties via een diner tafel, diner ticket of als sponsor van de M&A Awards.

Mediakit aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Download onze mediakit en krijg een overzicht van alle mogelijkheden om jouw doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken.

Neem contact op

Vul je gegevens in


    lines-mediakit-bg