Binnenlands Bestuur

Binnenlands Bestuur is het enige journalistiek onafhankelijke platform voor ambtenaren en bestuurders bij de overheid en brengt nieuws, achtergrond en opinie over bestuur en beleid. Onmisbaar voor iedereen die bij de overheid werkt of hier mee te maken heeft. De lezer van Binnenlands Bestuur is hoog opgeleid (HBO/HBO+) en is overwegend (87%) werkzaam bij de decentrale overheid. Nagenoeg het gehele bestuur van de overheid leest Binnenlands Bestuur, daarnaast hebben we meer dan 10.000 leidinggevenden in ons bestand. Het magazine verschijnt elke twee weken en heeft 40.000 abonnees die het tijdschrift op het huisadres ontvangen, daarnaast staat de digitale versie voor abonnees op onze website. De website trekt maandelijkse ruim 220.000 unieke bezoekers. Ruim 53.000 professionals hebben zich geabonneerd op één van onze nieuwsbrieven.

Vacatures

Al ruim 40 jaar is Binnenlands Bestuur de belangrijkste marktplaats voor overheidsvacatures. Het afgelopen jaar hebben meer dan 450 overheidsorganisaties ons platform ingezet voor het vervullen van openstaande vacatures. In nagenoeg alle gevallen is de juiste kandidaat gevonden. In de huidige arbeidsmarkt heeft uw ideale kandidaat al een baan. Door de unieke combinatie van hoogwaardige content en overheidsvacatures bereiken wij niet alleen de actieve banenzoekers maar ook de latente banenzoeker. In het openbaar bestuur staan er immers 5 keer zoveel professionals open voor een nieuwe uitdaging dan dat ze hier actief naar op zoek zijn. Informeer bij onze salesafdeling naar de verschillende mogelijkheden die wij bieden om uw droom kandidaat te vinden.

Download tariefkaart  Download verschijningtabel   Neem contact op

 

Kennispartner

Het online kennispartnerschap is de uitgelezen mogelijkheid voor uw organisatie om gedurende een langere periode onze lezers van informatie te voorzien. Op uw partnerpagina kunt u onbeperkt informatie publiceren die onze partnermanager vervolgens promoot via de website, nieuwsbrieven, magazine en social media. Deze content kan bestaan uit een artikel, interview, best case scenario, whitepaper, blog, maar u kunt ook een event of opleiding over het voetlicht brengen. Graag vertellen wij u meer over hoe wij uw organisatie als thoughtleader binnen uw vakgebied kunnen presenteren.

Neem contact op

Product of dienst aanbieden

Binnenlands Bestuur bereikt meer dan 300.000 hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders (vanaf salarisschaal 8) bij onder andere gemeenten, provincies, waterschappen, Rijksoverheid, ZBO’s. Stuk voor stuk professionals die op de hoogte willen blijven van alle ontwikkelingen die een directe relatie hebben met de overheid.

De website, het magazine, verschillende nieuwsbrieven en drukbezochte events: binnen het platform heeft elk medium zijn eigen kracht. Daardoor kunnen wij u als adverteerder oneindig veel oplossingen bieden om uw marketingdoelstellingen te behalen. We helpen u niet alleen met het vergroten van uw naamsbekendheid ook bieden wij verschillende mogelijkheden om uw kennis en expertise te presenteren aan een grote groep beslissers binnen de overheid. Graag willen wij u helpen bij het samenstellen van uw ideale mediamix.

Download tariefkaart magazine Download tariefkaart online Download verschijningstabel

Neem contact op

Specials

Een aantal maal per jaar staat een deel van Binnenlands Bestuur in het teken van een bepaald onderwerp. In deze specials biedt onze redactie verdieping over de grote actuele dossiers binnen de overheid. Uit lezersonderzoek blijkt dat de specials van Binnenlands Bestuur een hoge waardering krijgen van onze lezers. In verband met de actualiteit wordt het specifieke onderwerp ongeveer twee maanden voor het verschijnen van de special bekend gemaakt. Wilt u op de hoogte blijven van de specials van Binnenlands Bestuur schrijf u dan in voor onze speciale nieuwsbrief

De volgende onderwerpen staan in 2024 op de agenda.

 • 16-02-2024 > Beste Bestuurder
 • 15-03-2024 > Opleidingen
 • 12-04-2024 > Verkiezingen Europa
 • 26-04-2024 > Ruimte
 • 24-05-2024 > Juridisch
 • 07-06-2024 > Sociaal
 • 05-07-2024 > Digitaal
 • 13-09-2024 > Arbeidsmarkt
 • 27-09-2024 > Ruimte
 • 08-11-2024 > Sociaal
 • 20-12-2024 > Kerstnummer

Neem contact op

 

Meer mogelijkheden

Kiest u niet voor de traditionele vormen van communicatie maar gaat u buiten de box? Ook dan is Binnenlands Bestuur uw partner. Uw eigen event, nieuwsbrief, magazine of podcast? Wij verkennen graag met u de mogelijkheden om hier een succes van te maken. Wij kunnen u de hele organisatie en vervaardiging uit handen nemen. Uiteraard staat de hoogwaardige kwaliteit die onze lezers van ons gewend zijn bovenaan.

Neem contact op

 

Tarieven, Facts & Formaten

Abonnees magazine

45.000

Online bezoekers

239.000

Lezers nieuwsbrieven

54.700

Pageviews vacaturebank

190.000

Mediakit aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Download onze mediakit en krijg een overzicht van alle mogelijkheden om jouw doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken.

Neem contact op

Vul je gegevens in


  lines-mediakit-bg

  DIRECT CONTACT

  Vraag naar de mogelijkheden bij onze accountmanagers:

  Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via traffic@binnenlandsbestuur.nl

  Marcel van der Meer

  Commercial Director
  06 2316 8872

  E-mail mij

  Jan-Willem Hulst

  Senior Accountmanager
  06 2266 3674

  E-mail mij