Amsterdam Institute of Finance

Het Amsterdam Institute of Finance is een wereldwijd opleidingsinstituut voor financiële innovatie en educatie.

Als opleidingsinstituut biedt AIF internationale financiële specialisten en andere professionals inspirerende mogelijkheden om verder te komen in hun ontwikkeling van kennis, netwerk en carrière.

Marketingoplossingen

Selecteer marketingoplossing...

DOELGROEPBEREIK

HET AMSTERDAM INSTITUTE OF FINANCE BEREIKT AMBITIEUZE PROFESSIONALS

In de afgelopen 25 jaar heeft het AIF meer dan 10.000 ambitieuze professionals opgeleid en met elkaar in contact gebracht. AIF maakt gebruik van professoren werkzaam bij de beste faculteiten ter wereld, zoals University of Cambridge, INSEAD, Wharton en Oxford.

EVENT MARKETING

OOG IN OOG MET JE DOELGROEP

AIF organiseert daarnaast events voor haar alumni onder het AIF Alumni Network met thema’s zoals ‘Managing Corporate Turnarounds’, ‘Winning Sustainability Strategies’ en ‘The Future of Private Markets’.

AIF Alumni Network Events bieden onze voormalige deelnemers de mogelijkheid om snel nieuwe kennis op te doen. De korte lezingen – gegeven door onze faculteitsleden en andere interessante gastsprekers – zijn bedoeld om tot nadenken te stemmen, om nieuwe inzichten te geven en om professionele (en persoonlijke) ontwikkeling te bevorderen.

Informatie over het Amsterdam Institute of Finance

Selecteer...

PROFIEL

WAT IS HET AMSTERDAM INSTITUTE OF FINANCE?

Het Amsterdam Institute of Finance is een wereldwijd bekend opleidingsinstituut voor financiële innovatie en educatie. Het AIF maakt gebruik van professoren werkzaam bij de beste faculteiten ter wereld, zoals University of Cambridge, INSEAD, Wharton en Oxford.

Ook studenten van over de hele wereld komen naar het AIF om een opleiding in finance te volgen. In de afgelopen 25 jaar heeft het AIF meer dan 10.000 ambitieuze professionals opgeleid en met elkaar in contact gebracht.

OPLEIDINGEN

Gespecialiseerd kwaliteitsonderwijs

Het Amsterdam Institute of Finance is gespecialiseerd in het bieden van kwaliteitsonderwijs voor professionals met een academische achtergrond en werkervaring. Van gespecialiseerde geavanceerde onderwerpen tot de basisprincipes van financiën.

Onze faculteit bestaat uit ’s werelds toonaangevende experts en al meer dan 10.000 professionals hebben deelgenomen aan onze programma’s en evenementen. De opleidingen worden in het Engels gegeven.

InCompany trainingen

Kwaliteitsonderwijs op maat

AIF biedt ook op maat gemaakte financiële trainingsoplossingen die inspelen op de specifieke behoeften van elke organisatie. We werken nauw samen met organisaties tijdens het ontwikkelingsproces van In-Company programma’s om ervoor te zorgen dat we een uitdagend programma leveren dat nauwkeurig trainingsbehoeften weerspiegelt en beantwoordt. Deskundige instructeurs worden geselecteerd op basis van hun vermogen om het beste te voldoen aan de vereisten van elk programma. Alle instructeurs hebben bewezen ervaring in het effectief communiceren van nieuwe vaardigheden en kennis.

Docenten

Top faculteit

Als onafhankelijke instelling heeft AIF toegang tot de faculteit van ’s werelds meest gerenommeerde business schools en financiële instellingen. Deze deskundige instructeurs worden geselecteerd op basis van hun vermogen om het beste te voldoen aan de vereisten van elk programma en hebben bewezen ervaring in het effectief communiceren van nieuwe vaardigheden en kennis.

Onze adviesraad bestaat ook uit toonaangevende financiële academici, ervaren bedrijfsleiders, AIF-alumni en regelgevende leiders. Samen zorgen zij ervoor dat AIF haar voortrekkersrol behoudt op het gebied van marktontwikkelingen en academisch thought leadership.

Tarieven, Facts & Formaten

Opgeleide professionals

10.000

Cursussen & trainingen

35

Online colleges en webinars

5

Lezers nieuwsbrieven

7.000

Direct contact

Vraag naar de mogelijkheden bij onze accountmanagers:

Paula Jääskeläinen

Senior Accountmanager