AG Connect

Online nieuws, diepgravende achtergronden, analyses en inspirerende kennisartikelen: AG Connect is hét platform voor professionals, thought leaders en beslissers in de IT.

Door de bundeling van de krachten van de gerenommeerde vakbladen AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie is AG Connect het grootste onafhankelijke IT-platform van Nederland.

De redactie, met jarenlange ervaring in IT-journalistiek, brengt continu nieuws, analyses en achtergronden over complexe en actuele IT-topics, zoals artificial intelligence, security, cloud, business intelligence, outsourcing, internet of things en IT-recht.

AG Connect cureert het nieuws, brengt trends en nieuwe ontwikkelingen in kaart en schept overzicht in de informatiestroom die dagelijks op ons afkomt. Alles om ervoor te zorgen dat IT-professionals succesvol kunnen zijn in hun dagelijkse werk.

Marketingoplossingen

Selecteer marketingoplossing...

Leadgeneratie

Content syndication

AG Connect biedt IT-managers en IT-professionals uitgebreide informatie om hun kennis te vergroten en hen te helpen bij beslissingen in het aankoopproces van producten en diensten op het gebied van tech. Aanbieders van deze informatie ontvangen gedetailleerde gegevens van geïnteresseerde bezoekers. Door de criteria te delen waaraan de leads moeten voldoen, ontvang je kwalitatieve leads, waarmee sales direct aan de slag kan. We zetten naast onze website ook onze nieuwsbrieven in om deze leads te genereren. Bereik: 13.500 ontvangers.

Dit wil ik

Branding & Awareness, thought leadership & leadgeneratie

Events

AG Connect organiseert jaarlijks verschillende events. Op en rond deze events bieden we verschillende mogelijkheden aan om zowel aan branding te doen, als je bedrijf inhoudelijk te profileren.

TechTours

Gedurende het jaar organiseren we voor IT-beslissers (C-1) TechTours op unieke locaties, zoals Circuit Zandvoort.

Webinars

Wil je een online lezing organiseren? Deel jouw kennis met de doelgroep van AG Connect en organiseer een webinar. Door de interactieve opzet leer jij je potentiële klanten kennen.

Vacatures

Agconnect.nl/vacatures is de vacaturesite waar werkgevers en ervaren IT-professionals elkaar vinden. Het grote bereik van AG Connect garandeert dat je vacature gezien wordt door duizenden IT-professionals, waaronder algemeen managers, IT-managers, IT-specialisten en andere IT-professionals.

Dit wil ik

Informatie over AG Connect

Selecteer...

Bereik alle tech-beslissers via één platform

AG Connect is het platform voor alle IT-beslissers en thought leaders in Nederland. Met 24/7 nieuws en inspirerende artikelen in de volle breedte en diepte. Ontwikkelingen, innovaties, achtergronden, inzichten – alles waarmee je als IT-beslisser verder komt! Online én met een prachtig uitgebreid magazine.
AG Connect biedt een uniek, kwalitatief umfeld voor jouw communicatieboodschap.
 • Grootste tech-bereik in Nederland
 • Enige tech-titel in Nederland met betalende abonnees
 • Grootste onafhankelijke IT-redactie van Nederland met ruim 50 jaar ervaring
 • Breed perspectief op tech: wetenschap en praktijk komen aan bod
 • Veel verdieping in de artikelen en in de intelligence omgeving
 • Gericht adverteren (op onderwerp) mogelijk
 • Jouw content krijgt meer waarde door de hoge kwaliteit van het umfeld
 • Door hoge relevantie van umfeld, betere resultaten; hoge respons, kwalitatieve leads

MAGAZINE

Naast de website agconnect.nl verschijnt 6 keer per jaar het extra dikke magazine (gemiddeld 70 pagina’s) en 2 keer per jaar een digitale special. In het magazine komen alle pijlers aan bod, er is ruimte voor diepgravende IT-studies, maar ook voor de meer menselijke kant van tech in de vorm van portretten en interviews.

Oplage: 6.500.

De volgende thema’s staan in 2024 op de planning:

 • Maart – Tech
 • April  – AI
 • Mei – Security (digitaal)
 • Juni – Battle for talent
 • September – Leiderschap
 • Oktober – Data
 • November – Digital business (digitaal)
 • December – Trends

 

Kennispartnerpakketten

Op agconnect.nl bieden we uitgebreide mogelijkheden om jouw content zichtbaar te maken onder de bezoekers. Met een online partnerpakket kun je 12 maanden lang bijdragen uploaden. Deze partnerbijdragen (blogs, interviews, casestory’s, etc.) zijn zichtbaar op de homepage, bij de relevante pijler en relevante topics. De partnerbijdragen worden getoond tussen de redactionele artikelen. Ook gaan de partnerbijdragen mee in de AG Connect nieuwsbrief die elke dag naar 14.500 abonnees gaat. Om de redactionele sfeer van artikelen te vergroten, hebben we partnerrubrieken geïntroduceerd en zie je in de contentkalender welke thema’s er op welk moment redactioneel spelen. Verder kunnen wij inzicht geven in welke artikelen beter gelezen worden dan andere. Door te testen en te meten kunnen wij samen het bereik onder onze lezers nog verder vergroten. Daarmee creëren we een optimale zichtbaarheid en effectiviteit voor jouw contentcampagne. Deze contentcampagnes worden op maat afgestemd. Voor een overicht van al onze huidige partners, klik je hier.

Digitale Magazines

Het interactieve magazine van AG Connect is een aanvulling op het vaktijdschrift AG Connect in print, de website, events, nieuwsbrieven en de sociale media-kanalen. Het biedt partners een out-of-the-box manier om hun boodschap over te brengen. Het maakt een interactieve presentatie mogelijk, waarbij tekst, beeld, video en audio samenkomen. Door de interactie speel je in op de beleving van de lezer, wat resulteert in meer en langer aandacht voor het product of de dienst.

De volgende thema’s staan dit jaar op de planning

 • Security
 • Digital Business

Nieuwsbrief advertorials

De nieuwsbrief biedt je de mogelijkheid om direct te communiceren met IT-managers en IT-professionals middels het plaatsen van advertorials. De dagelijkse nieuwsbrief wordt op werkdagen verzonden. Bereik: 14.500 ontvangers.

Bovendien versturen we diverse themanieuwsbrieven:

 • Security
 • AI & Datascience

Partnermail

Gebruik het unieke bereik van AG Connect om jouw congres of product onder de aandacht te brengen. Benader abonnees met een partnermailing in de eigen huisstijl (nieuwsbrief). Met een volledig door jou opgemaakte mailing ben je verzekerd van een hoge attentiewaarde.

Bereik: 7.000 ontvangers.

Display advertising

Agconnect.nl biedt diverse mogelijkheden om jouw zichtbaarheid op de site te vergroten. Diverse bannerformaten en posities zijn beschikbaar.

 

Events

Leadership in Tech
Tech speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van moderne organisaties. Tijdens AG Connect Leadership in Tech zoomen we in op de strategische keuzes die Nederlandse tech-managers moeten maken en de capaciteiten waarover ze moeten beschikken om een leidende rol te spelen in de groei van hun onderneming. Het event richt zich op samenwerking met de juiste stakeholders en de rol van tech als aanjager van effectieve zakelijke innovaties. Via keynotes, workshops en masterclasses krijgen leiders in tech alle handvatten aangereikt waarmee technologie de business accelereert.

Doelgroep
Leadership in Tech richt zich op de moderne Tech Suite: de nieuwe topmanagers in tech. Mannen en vrouwen die leidinggeven binnen of aan de tech-afdelingen van Nederlandse bedrijven en organisaties. Gedreven managers met visie, van de werkvloer tot de boardroom. Primair op C-level -1 en in tweede instantie op C-level.

Mediakit aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Download onze mediakit en krijg een overzicht van alle mogelijkheden om jouw doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken.

Neem contact op

Vul je gegevens in


  lines-mediakit-bg

  Direct contact

  Vraag naar de mogelijkheden bij onze accountmanagers:

  Ragini Tedjai

  Partnermanager
  06 198 948 92 E-mail mij