Voor C-level executives

Onder het label House of Executives organiseren wij activiteiten voor C-level executives uit het bedrijfsleven en de overheid in Nederland en België. Wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen en onderhouden van boardroom netwerken voor CFO, CHRO, CTO, CMO en M&A.

Onze CFO community bestaat al sinds 2002 en de CHRO community sinds 2014. Sinds vorig jaar zijn we ook begonnen met een CMO community via Adformatie en een CTO community via AG Connect, beide marktleider binnen hun domein.

 

Communities

In onze communities komen board room members met elkaar in contact in een open en vertrouwde sfeer. We laten ze van gedachten wisselen, actuele issues en vraagstukken bespreken, maar vooral de mens áchter de functie leren kennen. We hechten veel belang aan persoonlijke en duurzame relaties.

Events

House of Executives faciliteert ontmoetingen en inspiratie via conferenties, rondetafels, diners, workshops, lezingen en webinars. Verrassende en uitdagende content vormt daarbij de rode draad. We zorgen voor boeiende sprekers en thema’s die relevant zijn voor C-level. Onze bijeenkomsten zijn een belevenis op zich en altijd voorzien van top notch hospitality.

Agenda

We organiseren diverse C-level events gedurende het jaar:

Partner worden?

Wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen en onderhouden van boardroom-netwerken en helpen partners graag:
  • Met boardroom members in contact te komen en executives persoonlijk te leren kennen
  • De actuele issues en vraagstukken van de boardroom in beeld te houden
  • Relaties te verstevigen en nieuwe business opportunities te spotten
  • Zichtbaar te zijn in de community als founding partner
  • Kennis over te overdragen aan boardroom members in de juiste context

 

Voor meer informatie over onze activiteiten in België, ga naar www.houseofexecutives.be.