CFO COMMUNITY

CFO is al 20 jaar het leidende platform voor CFO’s van grote (inter-)nationale organisaties. ​Tijdens events, round tables en executive diners komen jaarlijks honderden CFO’s bijeen. Inspireren, het ontmoeten van vakgenoten, het uitwisselen van ervaringen en netwerken met financieel Nederland staan hierbij centraal. ​Bekende events zijn CFO Day (zowel in Nederland als in België), Leadership in Finance en Executive Forum.​

​Met de CFO.nl website, nieuwsbrief, magazine en social media kanalen worden wekelijks duizenden CFO’s en financial professionals bereikt.​

Marketingoplossingen

Selecteer marketingoplossing...

DOELGROEPBEREIK

CFO is dé community voor CFO’s en Finance Directors

CFO is het leidende platform voor CFO’s van grote (inter-)nationale organisaties en bereikt maandelijks door middel van inspirerende events, websites, nieuwsbrieven, magazines en social mediakanalen ruim 6.500 CFO’s, Finance Directors, Group-, Concern- en Corporate Controllers, CEO’s en Board Members.

Onze website, het magazine, de nieuwsbrieven, events en social kanalen: ze hebben binnen ons platform elk hun eigen kracht. Daardoor kunnen wij jou als adverteerder oneindig veel oplossingen bieden om je marketingdoelstellingen te behalen. Of je nu wilt werken aan je branding, je positie als thought leader of directe leads wilt genereren; we gaan direct voor je aan de slag.

BRAND AWARENESS

GRIJP DE AANDACHT VAN RUIM 6.500 CFO’s

Of je merk of business nu meer bekendheid, loyaliteit of onderscheidend vermogen kan gebruiken: een marketingcampagne in samenwerking met CFO zet je merk op de kaart bij CFO’S en Finance Directors. Adverteren geeft je de zekerheid van het hoogste bereik onder ca 6.500 CFO’s, Finance Directors, Group-, Concern- en Corporate Controllers, CEO’s en Board Members.

Op basis van je doelstelling en doelgroep werken we een doelgerichte aanpak uit om de effectiviteit van je campagne te optimaliseren. Meestal is dit een combinatie van meerdere on- en offline kanalen. Denk hierbij aan display advertising, branded content in ons magazine en op de website of het sponsoren van een event. We realiseren een optimale zichtbaarheid bij jouw doelgroep.

Denk aan online bannering, banners of advertorials in onze nieuwsbrieven, partnermailings of speciale themanieuwsbrieven (door jezelf gekozen thema).

Het kan ook zijn dat je gezien wil worden als een autoriteit binnen je vakgebied. Dan is het wellicht interessant om een kennispartner van CFO te worden. Ideaal voor organisaties die niet alleen hun naamsbekendheid willen vergroten, maar zich vooral willen richten op het overbrengen van hun specifieke kennis. Je leest er alles over onder ‘thought leadership’.

THOUGHT LEADERSHIP

WORD KENNISPARTNER VAN CFO EN VERGROOT JE BEREIK

Redactioneel artikel
Deel je kennis, expertise en visie met de lezers van onze websites. In een artikel krijgt een expert uit jouw bedrijf of een CFO van een klant de kans zijn of haar kennis te etaleren op een manier die aansluit bij de agenda van de CFO. Het is een perfecte manier om je merk en organisatie te presenteren aan onze invloedrijke lezersgroep. Samen met de redactie wordt het thema en invulling van het artikel bepaald en gaan we voor kwaliteit en impact van jouw expertartikel. Zo helpen wij je om jouw ‘thought leadership’ te tonen. Het artikel wordt doorgeplaatst in de CFO.nl nieuwsbrief die naar 2.000 CFO’s en financieel directeuren verstuurd wordt.

Partnerbijdrage artikel
Breng jouw producten of diensten bij CFO’s onder de aandacht. Laat onze redactie het artikel in samenwerking met jou schrijven of lever het artikel aan. Bij het artikel kun je duidelijk als afzender vermeld worden. De perfecte manier om jouw merk en organisatie te presenteren aan onze invloedrijke lezersgroep. Het artikel staat op de homepage vermeld tussen de redactionele content en wordt ook geplaatst in de CFO.nl nieuwsbrief die naar 2.000 CFO’s en financieel directeuren verstuurd wordt.

Whitepaper
Via een whitepaper bied je de CFO uitleg, diepgang en expertise op relevante finance thema’s. Daarmee geeft jouw whitepaper concrete en uitgebreide antwoorden op voor CFO belangrijke vraagstukken. De whitepaper wordt opgenomen in de CFO.nl whitepaper bibliotheek en gepresenteerd als een te downloaden pdf. Geïnteresseerde lezers kunnen de whitepaper downloaden.

EVENT MARKETING

OOG IN OOG MET JE DOELGROEP

Tijdens events, round tables en executive diners komen jaarlijks honderden CFO’s in Nederland en België bijeen. Inspireren, het ontmoeten van vakgenoten, het uitwisselen van ervaringen en netwerken met financieel Nederland staan hierbij centraal. Bekende events zijn CFO Day (zowel in Nederland als België), Leadership in Finance en Executive Day. Deze events vormen een ideaal podium voor je bedrijf, product of dienst en maken het extra makkelijk om in contact te komen met je doelgroep.

Ontmoet de top in CFO op onze toonaangevende events en word als partner betrokken bij CFO Day, Leadership in Finance en Executive Day.

Informatie over CFO

Selecteer...

PROFIEL

WAT IS CFO?

CFO Community is het multimediale platform met CFO magazine, congressen, exclusieve bijeenkomsten en opleidingen. Met de website CFO.nl, de wekelijkse CFO nieuwsbrief, de LinkedIn Groep CFO Netherlands en CFO Magazine bereikt de CFO Community duizenden CFO’s en Financieel directeuren van grote (inter)nationale organisaties. Zij zijn continu op zoek naar kennis, expertise en services die hun organisaties vooruit helpen.

COMMUNITIES

Onafhankelijke en professionele community

CFO Community is het #1 nieuws- en kennisplatform voor de CFO, waarin de drie sporen kennis, netwerk en carrière elkaar ondersteunen, elkaar kruisen en elkaar versterken. De CFO Association is er voor CFO’s en FD’s die vooruit willen. Voor professionals die gaan voor groei. Duurzame groei. Van hun organisaties en van onze economie. De CFO Association is exclusief voor senior finance professionals van de Top 500 organisaties in Nederland. CFO’s, Financieel Directeuren, VP’s Finance en concerncontrollers behoren tot de doelgroep.

MAGAZINE

EEN BETROUWBAAR EN DESKUNDIG MAGAZINE

CFO Magazine is het lijfblad van de CFO community in Nederland. Het magazine biedt opinies, interviews en achtergrondartikelen aan CFO’s die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen in het vakgebied en in de CFO community. CFO’s en FD’s delen visie, inzichten en ervaringen op CFO.nl en in CFO Magazine.

Experts vatten de belangrijkste issues samen binnen hoofdthema’s zoals Accounting & Tax, Capital & Finance, Risk, Control & Compliance, Human Capital, Corporate Growth en Digital Transformation.

Het magazine wordt naast de reguliere verzending ook verspreid op toonaangevende events als de CFO Day en het Leadership in Finance Summit.

Verschijnt 2 keer per jaar
Oplage: 1.750 stuks, op CFO.nl als PDF toegankelijk gemaakt voor online lezers en verstuurd naar 2.000 nieuwsbrief abonnees.

ONLINE

EEN GROEIENDE KENNIS-COMMUNITY: CFO.NL, CFO nieuwsbrief en sociale media

Online kun je 24/7 terecht voor het laatste nieuws en achtergronden. De website, CFO.nl, bestaat uit de volgende hoofdthema’s: Accounting & Tax, Capital & Finance, Risk, Control & Compliance, Human Capital, Corporate Growth en Digital Transformation.

Met de CFO.nl website, nieuwsbrief en social media kanalen worden wekelijks duizenden CFO’s en financial professionals bereikt.​

15.000 unieke bezoeken per maand
1.300 volgers op sociale media
2.300 nieuwsbriefabonnees

EVENTS

TOONAANGEVENDE EVENTS VOOR VERDIEPING VAN KENNIS EN NETWERK

Jaarlijks komen tijdens events, round tables en executive diners honderden CFO’s bijeen in Nederland en België. Inspireren, het ontmoeten van vakgenoten, het uitwisselen van ervaringen en netwerken met financieel Nederland staan hierbij centraal. Bekende events zijn CFO Day, Leadership in Finance en Executive Day.

CFO Day & Leadership in Finance Summit
600 CFO’s en FD’s komen jaarlijks in Nederland en België bijeen voor inspirerende key notes, leerzame masterclasses en boeiende round table gesprekken tijdens de jaarcongressen CFO Day en Leadership in Finance Summit. Onmisbare events voor CFO’s en FD’s die hun bedrijf ingrijpend aan het vernieuwen zijn en die openstaan voor best practices. Ontmoeting van vrienden en vakgenoten, het uitwisselen van ervaringen en netwerken met de top in finance staan centraal.

Mediakit aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Download onze mediakit en krijg een overzicht van alle mogelijkheden om jouw doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken.

Neem contact op

Vul je gegevens in


  lines-mediakit-bg

  Direct contact

  Vraag naar de mogelijkheden bij onze accountmanagers:

  Amber Overbosch

  Commercial Director
  E-mail mij

  Daan Commandeur

  Partnermanager
  E-mail mij