HR Praktijk

HR Praktijk is al jarenlang een van de grootste informatieplatforms voor HR-professionals en managers met personeelsverantwoordelijkheid. HR Praktijk staat voor praktische ondersteuning in het dagelijkse werk. Met nieuws, achtergronden, podcasts, whitepapers en webinars.

Marketingoplossingen

Selecteer marketingoplossing...

Leadgeneration

Waardevolle contacten leggen

Je wilt een meetbaar ROI, een directe relatie tussen budget en de opbrengst. Je wilt precies weten wie interesse heeft in het onderwerp waar jij de expertise in hebt. Om daarmee je marketingdatabase en je salesreps te voeden. Kortom, je wilt concrete leads. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Want wij ondernemen met je mee.

Hoe werkt het?
Ons HR-platform is de basis voor waardevolle leads. Vertel ons waar je op uit bent, dan gaan wij aan de slag. We kunnen je volledig ontzorgen voor de productie van de middelen om leads mee te genereren. Van kennisdocumenten, zoals whitepapers of checklists tot aan de organisatie en het faciliteren van webinars en events.

Branding

Je merk en propositie bekend maken

Het gaat je om naams- en propositiebekendheid, jouw doelgroep moet weten dat jouw organisatie bestaat. Ook dan blijft de inhoud belangrijk. Want jouw merk moet wel in de juiste context zichtbaar zijn. Dus relevantie is voor jou essentieel. Wij geven je alle ruimte om jouw merk op ons platform volop in de schijnwerpers te zetten.

Hoe werkt het?
Voor effectieve branding draait het om contactmomenten, want de kracht zit in de herhaling. Dat vraagt om veel gebruikte media, uiteraard met onderlinge samenhang. Het gaat dus om bereik én relevantie. Ons team focust zich op jouw doelstellingen en bouwt een effectief crossmediaal pakket voor de zichtbaarheid van jouw merk bij en met de inhoud die ertoe doet.

Contentmarketing

Jouw verhalen vertellen en in gesprek gaan

Je wilt betekenisvol jouw kennis en expertise overdragen aan jouw doelgroep. Zo wil je de positie bereiken dat je gezien wordt als de expert in jouw domein, de thought leader. Wij helpen je effectief en slagvaardig in het opbouwen van die status.

Hoe werkt het?
Het juiste publiek is essentieel om dat te realiseren. Ons HR-platform heeft de omvang én de relevantie om jouw expertise effectief te kunnen uitdragen. Daarna komt het aan op delen van relevante content en de juiste media-inzet om waardevolle contacten te leggen met de community-leden.

Geen push, maar pull. Dat is echt maatwerk. Want wat werkt het beste voor jouw doelstelling? Geschreven of live content? Een podcast, webinar of een evenement? Je kan vertrouwen op ons betrokken en kundig team. Voor het uitdenken van de strategie, de keuze van de middelen, de creatie van de content en voor de inzet van de media.

Direct respons

Directe reactie van jouw doelgroep

Wil je jouw doelgroep direct laten reageren op een aanbieding? Of wil je jouw potentiële klanten uitnodigen voor een evenement bij jou op locatie? Wij bieden je de tools en het platform om jouw doelgroep direct te laten reageren op jouw boodschap.

Hoe werkt het?
Voor direct resultaat is hoogwaardig bereik cruciaal. Soms is kwantiteit beslissend, meestal de kwaliteit. Onze HR- platform biedt je beide. En we kijken of alle schakels in de conversieketen kloppen.

We bieden je de middelen die bij je doelstellingen en budget passen: van een puntige advertorial voor een groot bereik tot een scherpe e-mailing. We bieden je de juiste media.

Informatie over HR Praktijk

Selecteer...

PROFIEL

WAT IS HR PRAKTIJK?

HR Praktijk is al jarenlang een van de grootste informatieplatforms voor HR-professionals en managers met personeelsverantwoordelijkheid. HR Praktijk staat voor praktische ondersteuning in het dagelijkse werk. Met nieuws, achtergronden, podcasts, whitepapers en webinars.

Het HR Praktijk-platform biedt marketeers effectieve interactie met HR-professionals en HR-managers. Met HRPraktijk.nl als kloppend hart, versterkt door e-mail, social media en podcasts. Maar ook met face-to-face contact in events en webinars.

Tarieven, Facts & Formaten

Bezoekers

55.000

E-maillijst

24.000

Social volgers

22.000

Mediakit aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Download onze mediakit en krijg een overzicht van alle mogelijkheden om jouw doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken.

Neem contact op

Vul je gegevens in


  lines-mediakit-bg

  Direct contact

  Vraag naar de mogelijkheden bij onze accountmanagers:

  Miriam de Vries

  Accountmanager
  E-mail mij