AccountantWeek

FM.nl, AccountantWeek, Controllers Netwerk en Finance.NL zijn samen hét platform voor de financiële professional.

Door middel van inspirerende events, webinars, websites, vacaturebanken, nieuwsbrieven en masterclasses worden maandelijks 90.000 financieel directeuren, financieel managers, (mkb-) accountants en controllers bereikt.​

Het online platform Financehub.nl biedt een ruim aanbod aan e-learning modules, artikelen en podcasts voor de finance professional.​

Jaarlijks worden er tientallen events, roundtables en netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Bekende events zijn Finance Expo, Accountancy Expo, FM Club en Controllers Netwerk bijeenkomsten.​

Marketingoplossingen

Selecteer marketingoplossing...

DOELGROEPBEREIK

ONS FINANCE CLUSTER BEREIKT FINANCE PROFESSIONALS

Door middel van inspirerende events, webinars, websites, vacaturebanken, nieuwsbrieven en masterclasses worden maandelijks 90.000 financieel directeuren, financieel managers, (mkb-) accountants en controllers bereikt.

BRAND AWARENESS

GRIJP DE AANDACHT VAN RUIM 90.000 FINANCEPROFESSIONALS

Of je merk of business nu meer bekendheid, loyaliteit of onderscheidend vermogen kan gebruiken: een marketingcampagne in samenwerking met het Finance cluster zet je merk op de kaart bij financeprofessionals. Adverteren geeft je de zekerheid van het hoogste bereik onder ca 90.000 financieel directeuren, financieel managers, (mkb-) accountants en controllers.

Op basis van je doelstelling en doelgroep werken we een doelgerichte aanpak uit om de effectiviteit van je campagne te optimaliseren. Meestal is dit een combinatie van meerdere on- en offline kanalen. Denk hierbij aan display advertising, branded content in ons magazine en op de website of het sponsoren van een event. We realiseren een optimale zichtbaarheid bij jouw doelgroep.

Denk aan online bannering, banners of advertorials in onze nieuwsbrieven, partnermailings of speciale themanieuwsbrieven (door jezelf gekozen thema).

Het kan ook zijn dat je gezien wil worden als een autoriteit binnen je vakgebied. Dan is het wellicht interessant om een kennispartner van ons Finance cluster te worden. Ideaal voor organisaties die niet alleen hun naamsbekendheid willen vergroten, maar zich vooral willen richten op het overbrengen van hun specifieke kennis. Je leest er alles over onder ‘thought leadership’.

THOUGHT LEADERSHIP

WORD KENNISPARTNER VAN ONS FINANCE CLUSTER EN VERGROOT JE BEREIK

Artikel
Deel je kennis, expertise en visie met de lezers van onze websites. In een artikel krijgt een deskundige uit jouw bedrijf of een financial van een klant de kans zijn of haar kennis te etaleren op een manier die aansluit bij de agenda van financials. Het is een perfecte manier om je merk en organisatie te presenteren aan onze invloedrijke lezersgroep. Samen met de redactie wordt het thema bepaald en de invulling daarvan. Samen gaan we voor kwaliteit en impact van uw expertartikel. Zo helpen wij je om jouw ‘thought leadership’ te tonen. Het artikel wordt doorgeplaatst in de FM.nl nieuwsbrief.

Whitepaper
Via een whitepaper bied je de financial uitleg, diepgang en expertise op relevante finance thema’s. Daarmee geeft jouw whitepaper concrete en uitgebreide antwoorden op voor finance belangrijke vraagstukken. De whitepaper wordt opgenomen in de FM.nl whitepaper bibliotheek en gepresenteerd als een te downloaden pdf.

EVENT MARKETING

OOG IN OOG MET JE DOELGROEP

Jaarlijks worden er tientallen events, roundtables en netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Bekende events zijn Finance Expo, Accountancy Expo, FM Club en Controllers Netwerk bijeenkomsten. Deze events vormen een ideaal podium voor je bedrijf, product of dienst en maken het extra makkelijk om in contact te komen met je doelgroep.

Ontmoet de top in finance op onze toonaangevende events en word als partner betrokken bij de FM Dag, het Leadership in Finance Summit en de Finance Expo.

OPLEIDINGEN

BRENG JOUW KENNIS EN INZICHTEN OVER

Het online platform Financehub.nl biedt een ruim aanbod aan e-learning modules, artikelen en podcasts voor de finance professional.

E-learning
E-Learning is wereldwijd de snelst groeiende vorm van onderwijs en kennisdelen. Met een goede E-learning module kan je een groot publiek bereiken en de meest essentiële en onderscheidende inzichten met hen delen. Via een E-learning module presenteer je waar jouw merk voor staat. Je bevestigt hiermee je reputatie als thought leader enkennispartner.

Podcast
In Nederland luisteren miljoenen mensen wekelijks naar een Podcast via bijvoorbeeld de laptop of telefoon. Interviews, discussie programma’s of een eigen serie nieuwsuitzendingen? Ons team Podcast professionals begeleidt je bij het maken van de Podcast en regisseert de uitzending in studiokwaliteit. Ons promotie team zorgt ervoor dat de uitzending door vele finance professionals wordt gezien en beluisterd.

Webinars
Ben je op zoek naar een manier om in contact te blijven met klanten en prospects? Kies dan voor een webinar in hoge resolutie studiokwaliteit. Met een live webinar bereik je interactie en discussie met je klanten op afstand. Een moderator zorgt voor een professionele inzet van tools als slideshare, handouts en Q&A.

VACATURES

HÉT WERVINGSKANAAL VOOR FiNANCE PROFESSIONALS

Het afgelopen jaar hebben ruim 1.000 vacatures online gestaan op het wervingskanaal Finance.nl. Met ruim 55.000 geregistreerde leden is Finance.nl de nummer 1 vacaturesite voor Nederlandse Finance Professionals. Voor CFO’s, controllers, accountants, administrateurs, adviseurs, auditors, analisten, credit managers, financieel managers en ook op het gebied van M&A, Corporate Finance, Venture Capital en Private Equity.

Voor kandidaten die belangstelling hebben voor een loopbaan binnen finance is Finance.nl een ideaal startpunt. Maandelijks bekijken meer dan 60.000 belangstellenden de vacatures op Finance.nl.

Op zoek naar talentvolle financials? Plaats nu je vacature en vind de beste kandidaten.

Mogelijkheden
Voor je bereik kan je gebruikmaken van onze vacaturenieuwsbrief, bannering op de website, plaatsing op online platformen als FM.nl, CFO.nl, Controlling.nl, Accountantweek.nl en Mena.nl en de sociale mediakanalen.

Bereik de Accountant

Selecteer...

PROFIEL

Onze Finance merken

FM.nl, AccountantWeek, Controllers Netwerk en Finance.NL zijn samen hét platform voor de financiële professional. Door middel van inspirerende events, webinars, websites, vacaturebanken, nieuwsbrieven en masterclasses worden maandelijks 90.000 financieel directeuren, financieel managers, (mkb-) accountants en controllers bereikt.​

Sijthoff bereikt financials via de volgende merken:
CFO.nl
FM.nl
Accountantweek
Finance.nl

COMMUNITIES

Onafhankelijke en professionele communities

Ons Finance cluster heeft 3 toonaangevende communities, waarin de drie sporen kennis, netwerk en carrière elkaar ondersteunen, elkaar kruisen en elkaar versterken.

Onze communities:
FM.nl: Community voor finance professionals
AccountantWeek: Community voor accountants

OPLEIDINGEN

E-LEARNINGPLATFORM FINANCEHUB

FinanceHub.nl is het snelstgroeiende online platform voor financials. Je vindt hier een ruim aanbod aan e-learningmodules, artikelen en podcasts. Op het online platform vind je meer dan 1000 uur aan actuele kennis. Iedere week komen hier nieuwe modules bij, waardoor je nooit raakt uitgeleerd.

Onze modules, artikelen en podcasts worden ontwikkeld door vakdeskundigen, waaronder topdocenten en experts.

De e-learnings van FinanceHub.nl zijn door de NBA geaccrediteerd en voldoen aan alle gestelde eisen voor permanente educatie. Het volgen van e-learnings is een gemakkelijke manier om snel en efficiënt PE-uren te halen, waar en wanneer je maar wilt. Bij iedere e-learning ziet je direct hoeveel PE-uren je krijgt voor het afronden van de module. Je ontvangt het certificaat van afronding direct in je inbox.

EVENTS

TOONAANGEVENDE EVENTS VOOR VERDIEPING VAN KENNIS EN NETWERK

Jaarlijks worden er tientallen events, roundtables en netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Bekende events zijn Finance Expo, Accountancy Expo, FM Club en Controllers Netwerk bijeenkomsten.

Mediakit aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Download onze mediakit en krijg een overzicht van alle mogelijkheden om jouw doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken.

Neem contact op

Vul je gegevens in


  lines-mediakit-bg

  Direct contact

  Vraag naar de mogelijkheden bij onze accountmanagers:

  Daan Commandeur

  Partnermanager
  E-mail mij

  Amber Overbosch

  Commercial Director
  E-mail mij