HR Academy

HR Academy is de toonaangevende opleider voor HR-professionals en managers met HR-taken. Wij helpen hen om in de dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in hun vak. Daarvoor bieden we hoogwaardige opleidingen en congressen aan om kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid.

Informatie over HR Academy

Selecteer...

PROFIEL

WAT IS HR-ACADEMY?

HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Met een lange historie en een grote ervaring in HR, bieden we een breed aanbod van opleidingen en congressen op het gebied van human resources management.

OPLEIDINGEN

De opleidingen en congressen van HR Academy beslaan een breed scala van HR-onderwerpen. Van de praktische uitvoering van wet- en regelgeving tot aan de ontwikkeling van strategie en beleid. De opleidingen zijn te volgen in verschillende leervormen, online of op locatie, live of op jouw eigen tempo. Zodat je niet alleen de inhoud, maar ook de vorm kunt kiezen die bij jou past.

INCOMPANY

Met incompany en maatwerkopleidingen stemmen we de opleidingsbehoeften, leerwensen en casuïstiek volledig af op jouw wensen en jouw eigen praktijk. Daarmee krijg je de inhoud én de vorm die volledig bij jou past. Op locatie of online? Ook dat bepaal je zelf!