Sijthoff Media

Sijthoff Media is een crossmediaal bedrijf van nieuws- en vakmedia en is gevestigd in Capital C, hét centrum voor de creatieve industrie van Amsterdam. Dankzij de nieuwe combinatie met Alex van Groningen bereiken we nu gezamenlijk meer dan één miljoen besluitvormers en professionals in zowel het bedrijfsleven als de overheid door middel van toonaangevende opleidingen, evenementen, congressen, expo’s, awards, executive diners, magazines en nieuws- en vacaturesites.

bekijk hier de factsheets van Sijthoff Media en Alex van Groningen

Facts & Figures

Aantal lezers

1,4M

Wij informeren en verbinden maandelijks meer dan 1.000.000 professionals en ruim 400 duizend kinderen met nieuws, achtergronden, events en opleidingen.

Aantal merken

15 B2B

Onze kritische, onafhankelijke redacties staan middenin de branche en leveren betrouwbare kennis en vakinformatie op het moment dat het ertoe doet.

Aantal merken

2 B2C

Het zijn stuk voor stuk educatieve, informatieve crossmediale B2C merken met het grootste kwalitatieve bereik onder kinderen.

Alles onder

1 dak

Wij hebben alles in huis om je te helpen aan de juiste doelgroep, een effectief mediaplan en een relevante propositie voor je merk, product of dienst.