Anne-Marije Smits
25-04-2023

Deel dit bericht

De nieuwe website van iBestuur, platform voor beslissers en beleidsmakers in de digitale overheid, is op 24 april 2023 gelanceerd.  In weinig lijkt de website nog op de vorige versie. Een modern en overzichtelijk design, uitgebreide partner- en projectpagina’s, een whitepaper-bibliotheek en overzichtelijke menu’s.  Bezoekers komen op een moderne website en vinden de gezochte informatie sneller en makkelijker.

 

Het belangrijkste voordeel voor de redactie van iBestuur is de aanpasbaarheid van de nieuwe website. iBestuur is een snelgroeiend platform, dat met allerlei initiatieven inspeelt op de snelle ontwikkelingen in de digitalisering van overheid en samenleving. Hoofdredacteur Arnoud van Gemeren noemt de vernieuwingen van de website “broodnodig om onze lezers en partners adequaat van relevante informatie te kunnen voorzien, via zowel de website als de digitale nieuwsbrief ”.

 

Ook wat de interactie betreft is de website veranderd. Reacties van lezers zijn nog steeds van harte welkom. Maar om de kwaliteit van de reacties beter te kunnen bewaken wordt de lezer wel gevraagd zich eenmalig te registeren.