Redactie
18-02-2022

Deel dit bericht

Afgelopen maand is de nieuwe website van Binnenlands Bestuur gelanceerd. In weinig lijkt de website nog op de vorige versie. Een modern en overzichtelijk design, vernieuwde vacaturebank, uitgebreide partnerpagina’s en overzichtelijke menu’s. En de belangrijkste wijziging: de nieuwe website biedt de redactie de mogelijkheid het nieuws te presenteren op basis van het belang ervan. De voorgaande website van Binnenlands Bestuur gaf al het nieuws weer in de vorm van een lijst waarbij de hiërarchie van nieuwsartikelen niet altijd duidelijk was. Met de nieuwe website van Binnenlands Bestuur wordt hier verandering in gebracht. De artikelen worden beter georganiseerd op basis van lezersinteresse en het belang dat de redactie aan het nieuws geeft.

 

Hoofdredacteur Eric de Kluis noemt de verandering van de website “Het terugbrengen van de journalistieke principes die Binnenlands Bestuur met het magazine al veertig jaar aanhoudt”.

 

Ook wat de interactie betreft is de website verandert. Reacties van lezers zijn nog steeds van harte welkom. Maar om de kwaliteit van de reacties beter te kunnen bewaken wordt de lezer wel gevraagd zich eenmalig te registeren. Niet alleen de website is in een nieuw jasje gestoken. In het magazine zijn het lettertype, kleurgebruik en beeldgebruik aangepast om meer eenheid te creëren tussen de uitingen van Binnenlands Bestuur.

 

Bekijk hier de nieuwe website