Redactie
04-06-2021

Deel dit bericht

CMO Studio is de nieuwe terugkerende video- en podcastrubriek van Adformatie, waarin de redactie elke keer in gesprek gaan met een top CMO.

In het eerste deel van CMO Studio, ‘Your 15 Minutes of Marketing’, worden de belangrijkste actualiteiten van het marketingvak doorgenomen. Daarna wordt naast marketingstrategie ook grote actuele issues en persoonlijke drijfveren van de CMO die te gast is behandeld.

De eerste twee uitzendingen met Pieter Smeets van ASN Bank  en Merijn Everaarts van Dopper gemist? Hieronder kan je ze terugkijken:

Op Adformatie.nl zullen de komende periode meer interviews worden gepubliceerd.

CMO Day

CMO Studio is dé contentserie voor de CMO Community van Adformatie. Onder de vlag van CMO Community organiseren we verschillende live events, waaronder ook de CMO Day op 3 november aanstaande.

House of Executives

De CMO Community maakt onderdeel uit van House of Executives. Dat is een label van Sijthoff Media dat gespecialiseerd is in het opbouwen en onderhouden van boardroom-netwerken voor CFO, CHRO, CIO, CMO en M&A. House of Executives ontplooit activiteiten voor C-level-executives uit het bedrijfsleven en de overheid in Nederland en België.