STORING IN MAILVERKEER

Op donderdag 22 april hebben wij een technische storing in ons mailsysteem ondervonden. U heeft hierdoor mogelijk één of meerdere foutieve e-mails ontvangen vanuit Adformatie (onderdeel van Sijthoff Media).

Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. Onze oprechte excuses hiervoor.

We beseffen dat dit erg vervelend voor u is en de nodige vragen op kan roepen. Op deze pagina zullen we u op de hoogte houden.

Uiteraard brengen wij u ook persoonlijk op de hoogte mochten we informatie hebben die voor u van belang is.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip.

Vraag en antwoord

Ik heb vanochtend een e-mail van Adformatie ontvangen over een abonnement dat ik niet meer heb. Hoe kan dit?

Door een software release van onze leverancier zijn er vannacht per abuis automatische e-mails over een nieuw of opgezegd abonnement verstuurd naar een gedeelte van onze (oud-) abonnees.

Waarom heb ik meerdere e-mails ontvangen?
Als gevolg van een software release zijn per abuis foutieve automatische e-mails verstuurd. Deze e-mails zijn per abonnement verstuurd. Hierdoor kan het voorkomen dat mensen meerdere e-mails heeft ontvangen.

Zijn jullie gehackt?
Nee, we zijn niet gehackt. Als gevolg van een software release zijn per abuis foutieve automatische e-mails naar een gedeelte van onze (oud-abonnees) verstuurd.

Hoe kan Adformatie bij mijn persoonsgegevens?
Adformatie is onderdeel van Sijthoff Media, net als Kidsweek, Samsam, Binnenlands Bestuur, iBestuur en AG Connect. Deze titels maken gebruik van hetzelfde abonnementenregistratiesysteem.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze abonnementen, events, adverteren in samenwerking met een van onze merken of heb je een andere vraag? Laat het ons weten.

Direct contact