Ondertussen.nl

Ondertussen.nl gaat over het dagelijks leven van jongeren tussen de 18 en 24 jaar. Over wie ze zijn en wie ze willen zijn. Over alles wat ze nu willen en moeten weten en waar ze het met vrienden over hebben.

Twee tot drie keer per dag publiceert Ondertussen.nl de verhalen die jongeren aan het denken zetten. Altijd geschreven door leeftijdsgenoten. De artikelen zijn verdeeld in 5 categorieën: WORK, LOVE, MIND, BODY en WORLD.

Eenmaal per jaar publiceert Ondertussen.nl de lijst met De jonge 100. Een lijst met de 100 meest veelbelovende en talentvolle jongeren tussen de 18 en 24, van sporters tot influencers en van ondernemers tot kunstenaars. Uit de 100 kiest het publiek in 5 categorieën een winnaar. Deze worden tijdens een lunch met sprekers en de genomineerde jongeren bekend gemaakt.

Met 130.000 unieke bezoekers per maand en meer dan 50.000 volgers op social media, is Ondertussen.nl één van de grootste communities van en voor jongeren in Nederland.

Marketingoplossingen

Selecteer marketingoplossing...

DOELGROEPBEREIK

ONDERTUSSEN.NL TREKT 130.000 UNIEKE BEZOEKERS PER MAAND

Ondertussen.nl wordt maandelijks bezocht door meer dan 130.000 jongeren. Daarnaast heeft Ondertussen.nl meer dan 55.000 social media fans. 41% procent van de bezoekers is tussen de 18 en 24 jaar, 35% tussen de 25 en 34 jaar. Het geeft aan dat Ondertussen.nl een zeer doeltreffend platform is om deze jonge doelgroep, studenten en starters te bereiken.

Wij bieden jou als adverteerder de mogelijkheid om je marketingdoelstellingen te behalen in de vorm van branded content: een relevante en effectieve manier om je merk geliefd te maken onder jongeren. Onze redactie, van mensen uit de doelgroep, helpt je graag om jouw boodschap aantrekkelijk te maken voor een jonge en betrokken doelgroep.
Dit wil ik

CONCEPTONTWIKKELING

Wij maken je boodschap aantrekkelijk voor een jonge doelgroep

Het is niet eenvoudig om je merkboodschap aantrekkelijk te maken voor een jonge doelgroep. Young & Connected heeft ruim 15 jaar ervaring met communicatie en conceptontwikkeling gericht op jongeren. Als je ondersteuning nodig hebt bij de creatie van branded content, neem dan contact met ons op. Samen creëren wij een effectieve marketingcampagne, die aansluit bij de belevingswereld van jongeren.
Dit wil ik

BRAND AWARENESS

POSITIONEER JE MERK IN HET HART VAN DE DOELGROEP MET NATIVE ADVERTISING

Merken die onderdeel uitmaken van de online omgeving waar je ze tegenkomt, maken meer indruk. Daarom maken wij branded content die net zo relevant is als onze redactionele content. Wij integreren je boodschap in een reportage of een artikel waar jongeren echt iets aan hebben. Native advertising maakt je merk geliefd onder jongeren en zorgt ervoor dat je boodschap beter wordt onthouden. Op deze manier maakt Ondertussen.nl al vier jaar lang merken onderdeel van de leefwereld van jongeren. En met succes.
Dit wil ik

ONDERZOEK

Leer jongeren nog beter kennen

Om je communicatie naadloos af te kunnen stemmen op jonge lezers, heb je inzicht nodig in de doelgroep. Daarom werken wij samen met Youngworks: een bureau dat onderzoek doet naar jongeren. Hun research en kennissessies bieden inzicht in de belevingswereld van jongeren en leveren concreet advies op voor effectieve strategieën en communicatie. Onze redacteuren maken daar vervolgens aantrekkelijke content van die jongeren aanspreekt. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van je communicatie te verbeteren, waardoor jongeren meer aandacht zullen besteden aan je merk.
Dit wil ik

CONTENT PARTNERSHIP

ALS CONTENT PARTNER VAN ONDERTUSSEN.NL BEN JE TOP-OF-MIND BIJ JONGE DOELGROEPEN

Ondertussen.nl werkt graag samen met merken en ondernemingen, die regelmatig inspirerende content publiceren. Een online content partnership met Ondertussen.nl stelt jou als adverteerder in staat om branded content te plaatsen onder onze vlag. Daardoor krijgen je publicaties meer waarde voor de doelgroep en kun je uitgroeien tot een autoriteit onder jongeren.

Samenwerkingen zijn mogelijk in allerlei vormen. Denk aan een serie artikelen of reportages, een langlopende branded rubriek of bijvoorbeeld sponsoring van vaste content onderdelen. De wijze waarop wij met je samenwerken hangt uiteraard af van je budget en je communicatie- en marketingdoelstellingen. Wij gaan graag met je om tafel om gericht advies over onze marketingoplossingen te kunnen geven.

Onze redacteuren zijn zeer bedreven in het creëren van branded content, die beantwoordt aan de behoefte van jongeren en tegelijkertijd bouwt aan een geloofwaardige positionering van je merk.
Dit wil ik

Informatie over Ondertussen.nl

Selecteer...

PROFIEL

Wat is Ondertussen.nl?

Ondertussen.nl is hét online platform voor de jongere tussen de 18 en 24 jaar. De redactie van ondertussen.nl schrijft over alles wat hen zelf en andere jongere bezighoudt. Studie, carriere, liefde, wereldnieuws, gezondheid, noem het maar op. Ondertussen.nl schrijft altijd vanuit het perspectief van de jongere zelf.

Het platform bestaat uit een website, Ondertussen.nl, die 24/7 op elk device is te volgen en alle social mediakanalen.

1 keer per jaar zet ondertussen.nl de 100 meest veelbelovende jongeren tussen 18 en 24 jaar in de schijnwerpers met de bekendmaking van de Jonge 100.

Door wie wordt Ondertussen.nl gelezen?

Ondertussen.nl wordt maandelijks gelezen door 130.000 unieke bezoekers in de leeftijdscategorie van 18 -24 jaar.

ONLINE

DÉ COMMUNITY VOOR JONGEREN: ONDERTUSSEN.NL

Ondertussen.nl, is een uitgebreide website die blijft boeien. Je leest er inspirerende gebeurtenissen, handige tips, blogs en artikelen over dingen die jongeren dagelijks meemaken. Je vindt er ook prachtige foto’s, bijzondere video’s en interviews met opvallende jongeren. Via social media worden jongeren op de hoogte gehouden van nieuws die voor hen relevant is.

  • Unieke bezoekers per maand: 130.000
  • Pageviews per maand: 200.500 per maand

Social media
Via social media houdt Ondertussen.nl jongeren op de hoogte van nieuws, tips en artikelen die voor hen relevant zijn.

  • Totaal aantal volgers social media: 55.226/li>

EVENTS

De Jonge 100 Awards zet veelbelovende jongeren in het zonnetje

Sinds 2014 organiseert Ondertussen.nl jaarlijks de Jonge 100 Awards: een heuse award-show voor de 100 meest veelbelovende en inspirerende jongeren tussen de 18-24 jaar van Nederland. Dit event zet 100 jongeren in het zonnetje die de wereld een beetje leuker, beter of mooier maken.

De lijst wordt samengesteld door Ondertussen.nl en meerdere categorieën: Per categorie wordt door het publiek een winnaar gekozen. De uitreiking vindt plaats tijdens een netwerklunch waar de genomineerden, oud-winnaars en motiverende sprekers samenkomen, waardoor het voor alle aanwezige een inspirerende middag is. De Jonge 100 lijst is te zien op: jonge100.ondertussen.nl.

Tarieven, Facts & Formaten

Lezers

750.000

Social media fans

55.226

Reach Facebook post

2.500.000

Bezoekers Jonge 100 Awards

123

Direct contact

Vraag naar de mogelijkheden bij onze accountmanagers:

Budi Goudsmit

Senior Accountmanager
06 5281 4093

E-mail mij

Patrice Sijmons

Senior Accountmanager
06 5043 9853

E-mail mij

Kirsten Hogeboom

Manager Marketing Partnerships
06 1608 0376

E-mail mij

Meer weten?

Wil je meer weten over onze abonnementen, adverteren in samenwerking met een van onze merken of heb je een andere vraag? Laat het ons weten.

Direct contact