Alex van Groningen

Alex van Groningen is sinds 1994 dé toonaangevende partner voor finance professionals en executive managers. De afgelopen 25 jaar hebben wij met onze partners meerdere vooraanstaande communities gebouwd. Communities waarin 100.000 professionals online én op locatie bijeenkomen.

Als opleidingsinstituut en uitgever bieden wij professionals inspirerende mogelijkheden om verder te komen in hun ontwikkeling van kennis, netwerk en carrière. Via een verreikend multimediaal platform met toonaangevende opleidingen, evenementen, congressen, awards, executive diners, magazines en nieuws- en vacaturesites.

Bekende merken van Alex van Groningen zijn CFO, CHRO, M&A, FM.nl, AccountantWeek en Finance.nl. Daarnaast is het Amsterdam Institute of Finance ook een onderdeel van Alex van Groningen. Hier kan je meer informatie vinden over de diverse merken.

Marketingoplossingen

Selecteer marketingoplossing...

DOELGROEPBEREIK

ALEX VAN GRONINGEN BEREIKT FINANCE PROFESSIONALS EN EXECUTIVE MANAGERS

Alex van Groningen bereikt 100.000 professionals met haar toonaangevende communities, die online of op locatie bijeenkomen.

Via een verreikend multimediaal platform met opleidingen, evenementen, congressen, awards, executive diners, magazines en nieuws- en vacaturesites bereikt Alex van Groningen ook vele andere professionals.

BRAND AWARENESS

GRIJP DE AANDACHT VAN RUIM 100.000 PROFESSIONALS IN FINANCE, HR EN M&A

Of je merk of business nu meer bekendheid, loyaliteit of onderscheidend vermogen kan gebruiken: een marketingcampagne in samenwerking met een van onze titels zet je merk op de kaart bij finance professionals en executive managers. Adverteren geeft je de zekerheid van het hoogste bereik onder ca 100.000 professionals in finance, HR en M&A.

Op basis van je doelstelling en doelgroep werken we een doelgerichte aanpak uit om de effectiviteit van je campagne te optimaliseren. Meestal is dit een combinatie van meerdere on- en offline kanalen. Denk hierbij aan display advertising, branded content in onze magazines en op de websites of het sponsoren van een event. We realiseren een optimale zichtbaarheid bij jouw doelgroep.

Denk aan online bannering, banners of advertorials in onze nieuwsbrieven, partnermailings of speciale themanieuwsbrieven (door jezelf gekozen thema).

Het kan ook zijn dat je gezien wil worden als een autoriteit binnen je vakgebied. Dan is het wellicht interessant om een kennispartner te worden. Ideaal voor organisaties die niet alleen hun naamsbekendheid willen vergroten, maar zich vooral willen richten op het overbrengen van hun specifieke kennis. Je leest er alles over onder ‘thought leadership’.

EVENT MARKETING

OOG IN OOG MET JE DOELGROEP

Alex van Groningen organiseert al jaren events, congressen en inspiratiedagen voor finance professionals uit alle vakgebieden. Deze events vormen een ideaal podium voor jouw bedrijf, product of dienst en maken het extra makkelijk om in contact te komen met je doelgroep. Het is de meest directe manier om kwalitatieve leads voor de sales afdeling te genereren. Maar je komt er ook deskundigen op ieder vakgebied tegen, die oplossingen kunnen bieden voor complexe vraagstukken die je dagelijks bezighouden.

Ontmoet de top in finance, HR en M&A op onze toonaangevende events en word als partner betrokken bij de bekende events als CFO Day, Leadership in HR Summit en de Finance Expo.

VACATURES

HÉT WERVINGSKANAAL VOOR FINANCE

Het afgelopen jaar hebben ruim 5.500 vacatures online gestaan op het wervingskanaal Finance.nl. Finance.nl is de nummer 1 vacaturesite voor Nederlandse Finance Professionals. Voor CFO’s, controllers, accountants, administrateurs, adviseurs, auditors, analisten, credit managers, financieel managers en ook op het gebied van M&A, Corporate Finance, Venture Capital en Private Equity.

Informatie over Alex van Groningen

Selecteer...

PROFIEL

WAT IS ALEX VAN GRONINGEN?

Alex van Groningen is de autoriteit op het gebied van berichtgeving, kennis en knowhow voor finance executives, M&A professionals en HR-directeuren. Als opleidingsinstituut en uitgever biedt Alex van Groningen professionals inspirerende mogelijkheden om verder te komen in hun ontwikkeling van kennis, netwerk en carrière. Dit middels een verreikend multimediaal platform met toonaangevende opleidingen, evenementen, congressen, awards, executive diners, magazines en nieuws- en vacaturesites.

COMMUNITIES

Onafhankelijke en professionele communities

Alex van Groningen heeft 6 toonaangevende communities, waarin de drie sporen kennis, netwerk en carrière elkaar ondersteunen, elkaar kruisen en elkaar versterken.

Onze communities
CFO: Community voor finance executives
CHRO: Community voor HR executives
M&A: Community voor M&A professionals
FM.nl: Community voor finance professionals
Veecee: Community voor professionals in Venture Capital
AccountantWeek: Community voor accountants

OPLEIDINGEN

Gespecialiseerd kwaliteitsonderwijs

De cursussen, trainingen en opleidingen van Alex van Groningen onderscheiden zich doordat deze meer praktijkgericht en minder academisch zijn. Wij kijken naar de actuele wensen uit het bedrijfsleven en de directe toepasbaarheid. Dit resulteert in trainingen die zo kort en bondig mogelijk zijn. Hierdoor ben je in een kort tijdsbestek helemaal op de hoogte. Populaire trainingen van Alex van Groningen zijn bijvoorbeeld Actief in Overnames, Controller in een Week en Strategisch Financieel Management; de Nieuwe CFO. Alle trainingen vind je in de Opleidingsgids 2021.

MAGAZINES

Betrouwbare en deskundige magazines

Alex van Groningen geeft vakbladen uit voor professionals: CFO Magazine, CHRO Magazine en M&A Magazine.

CFO Magazine: bereik duizenden CFO’s en financieel directeuren
CFO Magazine is onderdeel van het multimediale platform van de CFO Community. Met de website CFO.nl, de wekelijkse CFO Nieuwsbrief, de LinkedIn Groep CFO Netherlands en CFO Magazine bereikt de CFO Community duizenden CFO’s en Financieel Directeuren van grote (inter)nationale organisaties. Zij zijn continu op zoek naar kennis, expertise en services die hun organisaties vooruit helpen. Je versterkt je boodschap en rol als kennispartner door zichtbaar te zijn in CFO Magazine.

Ga naar CFO.nl.

CHRO Magazine: bereik duizenden CHRO’s en HR directeuren
CHRO Magazine is onderdeel van het multimediale platform CHRO Community met CHRO.nl, congressen, exclusieve bijeenkomsten en opleidingen. Met de website CHRO.nl, de wekelijkse CHRO nieuwsbrief, de LinkedIn Groep HR Professionals Netherlands en CHRO Magazine bereikt de CHRO Community ruim 25.000 HR professionals van grote (inter)nationale organisaties. Zij zijn continu op zoek naar kennis, expertise en services die hun organisaties vooruit helpen. Je versterkt je boodschap en rol als kennispartner door zichtbaar te zijn in CHRO Magazine.

Ga naar CHRO.nl.

M&A Magazine: bereik 2.000 top M&A experts
M&A Magazine is hét vakblad voor de M&A professional. M&A Magazine wordt aan 2.000 top M&A experts en bedrijven verstuurd en biedt ze onmisbare bronnen over de fusie- en overnamemarkt. Lezers zijn actief betrokken bij overnames, strategische besluitvorming en bedrijfsfinanciering. Zij zijn continu op zoek naar dealkansen, kennis, expertise en services die hun organisaties vooruit helpen. M&A Magazine is het ideale platform om de M&A professional te bereiken. Vergroot je bereik met duizenden M&A professionals met een campagne op Mena.nl.

Ga naar Mena.nl.

Tarieven, Facts & Formaten

Toonaangevende communities

6

Professionals

100.000

Events

30

Opleidingen & trainingen

40

Direct contact

Vraag naar de mogelijkheden bij onze accountmanagers:

Melle Eijckelhoff

Directeur Alex van Groningen
E-mail mij

Ivo ten Hoorn

Educatie Director
E-mail mij

Meer weten?

Wil je meer weten over onze abonnementen, events, adverteren in samenwerking met een van onze merken of heb je een andere vraag? Laat het ons weten.

Direct contact