Alex van Groningen

Alex van Groningen is sinds 1994 dé toonaangevende partner voor finance professionals en executive managers. Als opleidingsinstituut bieden wij professionals inspirerende mogelijkheden om verder te komen in hun ontwikkeling van kennis, netwerk en carrière.

Alex van Groningen organiseert ruim 50 toonaangevende financiële cursussen, managementtrainingen en events. Hiermee draagt Alex van Groningen bij aan de kennis, het netwerk & de carrière van de financial. Bovendien beschikt Alex van Groningen met FinanceHub.nl over het snelstgroeiende online e-learningplatform voor financials met een ruim aanbod aan e-learningmodules, artikelen, webinars en podcasts.

Informatie over Alex van Groningen

Selecteer...

PROFIEL

WAT IS ALEX VAN GRONINGEN?

Alex van Groningen is hét opleidingsinstituut voor finance professionals en executive managers. Wij bieden professionals inspirerende mogelijkheden om verder te komen in hun ontwikkeling van kennis, netwerk en carrière. Als opleidingsinstituut organiseren we ruim 50 toonaangevende financiële cursussen, managementtrainingen en events. Hiermee draagt Alex van Groningen bij aan de kennis, het netwerk & de carrière van de financial.

OPLEIDINGEN

Gespecialiseerd kwaliteitsonderwijs

De cursussen, trainingen en opleidingen van Alex van Groningen onderscheiden zich doordat deze meer praktijkgericht en minder academisch zijn. Wij kijken naar de actuele wensen uit het bedrijfsleven en de directe toepasbaarheid. Dit resulteert in trainingen die zo kort en bondig mogelijk zijn. Hierdoor ben je in een kort tijdsbestek helemaal op de hoogte. Populaire trainingen van Alex van Groningen zijn bijvoorbeeld Actief in Overnames, Controller in een Week en Strategisch Financieel Management; de Nieuwe CFO. Alle trainingen vind je in de Opleidingsgids 2022/2023.

INCOMPANY

Trainingen op maat

Naast de reguliere programma’s organiseert Alex van Groningen ook cursussen, trainingen en opleidingen op maat. Samen met de klant bepalen we de doelstelling, duur en opbouw van de training. Vervolgens passen onze docenten het bestaande lesmateriaal aan en bepalen ze specifieke cases.

FINANCEHUB

Het online platform voor financials

Alex van Groningen beschikt met FinanceHub.nl over het snelstgroeiende online platform voor financials met een ruim aanbod aan e-learningmodules, artikelen, webinars en podcasts. Alle content is ontwikkeld in samenwerking met topdocenten en experts uit het vakgebied. Op het online platform vind je meer dan 1000 uur aan actuele kennis. Wekelijks komen hier nieuwe modules, artikelen en podcasts bij.

Tarieven, Facts & Formaten

Opleidingen & trainingen

50

Professionals

100.000

E-learningmodules

120+

Direct contact

Vraag naar de mogelijkheden bij onze accountmanagers:

Melle Eijckelhoff

Directeur Alex van Groningen
E-mail mij

Ivo ten Hoorn

Educatie Director
E-mail mij