Redactie
04-07-2022

Deel dit bericht

Op donderdag 30 juni 2022 vierde de M&A Community de M&A Awards Summer Edition in de Beurs van Berlage. Na een smakelijk diner werd er tot diep in de nacht gedanst.

Het was duidelijk dat we met de M&A Community twee magere jaren van gecancelde M&A Awards hadden in te halen. Hoewel het dealjaar nog in full swing is deed de sfeer in de Beurs van Berlage in niets onder voor de eerdere edities in december.

De zwarte smokings waren tijdens deze editie ingewisseld voor een ‘tenue de ville’, en alle creatieve en kleurrijke interpretaties die daar bij horen.  Daarnaast mochten we weer een hoop nieuwe partners van de community mogen verwelkomen. Naast de vertrouwde gezichten van de community waren er dan ook een hoop nieuwe mensen om te begroeten. Na het welkomstwoord van community managers Evelijn Hartvelt en Jurriën Morsch kon de avond van start.

Hoewel de Awards al in december 2021 waren uitgereikt en er dus geen volledige show was werden enkele winnaars van de afgelopen keer op het podium in het zonnetje gezet.

De avond begon met een stichtelijke boodschap aangaande de diversiteit van de community. Kay Formanek, jurylid bij de Diversity Award, ging in gesprek met de winnaar Jules van de Winckel van NautaDutilh.

Bij het hoofdgerecht gingen we naar de Hema. Het team van Parcom en Mississippi Ventures (van de Familie van Eerd, van de Jumbo) kwam op het podium als winnaars van de beste deal van het afgelopen jaar. Ton van Veen (ex-CFO Jumbo, nu lid van de RvC) ging met presentator Donatello Piras in gesprek over de deal.

Tussen het hoofdgerecht en het toetje kwam een andere winnaar op het podium. Hans Scheepers van Waterland mocht vertellen hoe zijn firm er met de prijs vandoor was gegaan voor het beste PE-huis, hoe afgelopen jaar eruit zag en wat de toekomst zou brengen.

Qua podiumprogramma was het ‘toetje’ van de avond een blik naar voren: Jesse Voorburgh van ING vertegenwoordigde als winnaar van een van de prijzen voor het jonge talent de toekomst van de M&A Community. Na het eten gingen de tafels aan de kant, werd de cocktailbar geopend en stroomden de feestgasten de zaal in. Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het optreden van cultzanger Tino Martin. Vervolgens was het aan de DJ en danste de community tot diep in de nacht. Hoewel er geen Awards te vergeven waren was de avond minstens zo feestelijk als een show in december.

Bekijk hier alle foto’s