NBA Opleidingen

NBA Opleidingen biedt cursussen, trainingen en opleidingen aan voor accountants om zo bij te dragen aan het bevorderen van de kwaliteit van het accountantsberoep. We maken gebruik van de beste docenten uit de praktijk, daardoor is de meest actuele vakkennis paraat en kan men direct de volgende dag met het geleerde aan de slag.

Informatie over NBA Opleidingen

Selecteer...

PROFIEL

WAT IS NBA OPLEIDINGEN?

NBA Opleidingen ontwikkelt het cursusaanbod voor accountants in business, openbare accountants, interne accountants en overheidsaccountants.

FINANCE IN BUSINESS

Voor accountants in business

Bij Finance in business worden cursussen en webinars specifiek ontwikkeld voor accountants in business (RA/AA), (register) controllers en andere financieel-professionals. Deze financials creëren met inzet van hun kennis en expertise duurzame waarde voor hun organisatie en voor de maatschappij als geheel. Het NBA Opleidingen AiB aanbod is ter ondersteuning van dit vakmanschap. Klik hier voor meer informatie.

PUBLIEKE SECTOR

Voor accountants en controllers in de publieke sector

Er zijn ook praktische programma’s voor accountants en controllers werkzaam in of voor de (semi-) publieke sector. Deze cursussen, masterclasses en workshops vormen de gelegenheid om in gesprek te gaan met experts uit het veld en vakgenoten. Deelnemers leren over de trends, ontwikkelingen in het publieke domein en doen inzichten op die essentieel zijn voor het duurzaam functioneren van de eigen organisatie. Klik hier voor meer informatie.

WEBINARS & ONLINE LEARNING

Online trainingen

NBA Opleidingen biedt verschillende online learning mogelijkheden. In samenwerking met Kaplan Financial Education is het Engelstalige online learning programma FinanceMentor ontwikkeld. Hierin zitten 80 vakinhoudelijke cursussen over o.a. International Accounting, Audit, Economie en Finance. Daarnaast heeft NBA Opleidingen in samenwerking met NOB een nieuwe e-learning module ontwikkeld over de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Klik hier voor meer informatie.

Facts & figures

Opleidingen & trainingen

300

Deelnemers

6000

E-learning

80

Direct contact

Vraag naar de mogelijkheden bij onze accountmanagers:

Esther Rijke

Programmamanager